064 231 0796 , 011 227 2692 office@tepihservistea.com

Ono što se većina naših novih klijenata pita kada pogleda naš cenovnik je – koliko će ta usluga da me izađe zajedno sa transportom tepiha? Međutim, ono što oni ne znaju je da se transport tepiha u našoj agenciji ne naplaćuje. To znači da ukoliko se odlučite za dubinsko pranje, antibakterijsko pranje tepiha, zamenu resa ili opšivanje tepiha, u cenu koju plaćate za tu uslugu uračnut je i prevoz, odnosno on je besplatan. Dakle, ne morate da mozgate da li će Vas i koliko izaći kompletna usluga dubinskog pranja tepiha, jer to je upravo ona cena koju smo Vam rekli preko telefona ili koju ste pronašli u cenovniku na ovom sajtu. Nikakvi dodatni troškovi ne postoje.

Čak i kada Vam je potrebna samo usluga zamene resa na tepihu, ili njegovog opšivanja, mi ćemo po Vaš tepih doći i prevesti ga potpuno besplatno kako do radionice gde ćemo obaviti neophodnu uslugu, tako i nazad do Vašeg doma. Kada je transport velikih i teških tepiha u pitanju, uopšte ne morate da se brinete, jer mi ne samo da nudimo besplatan prevoz istih, već i profesionalne radnike koji će Vaš tepih iz stana transportovati direktno do kombija, čak i ukoliko živite na 6 spratu u zgradi u kojoj nema lifta. Dakle, celokupni transport tepiha, kao i njegovo pranje, čišćenje, opšivanje ili zamena njegovih resa – samo su naša briga. Jedino što Vi treba da uradite je da nas pozovete, kažete koja Vam je od navedenih usluga potrebna, za koji broj tepiha, i gde se nalazite. Toliko je jednostavno.

Ukoliko ste pažljivo čitali tekst, onda ste verovatno malopre primetili da smo napisali „koji broj tepiha“, a to znači da Vi možete sve tepihe u Vašem domu poslati na čišćenje istovremeno i dobiti ih nazad čiste, suve, zakrpljene, sređene kao nove, u veoma kratkom roku. Čak šta više, mi dajemo dobar postup na veću količinu tepiha, te ukoliko se dvoumite da li je sada vreme za generalno čišćenje Vaše kuće/stana, znajte da jeste i da će Vam to biti mnogo isplatljivije nego li da šaljete tepihe jedan po jedan.

Nemojte se brinuti za to da li će svi Vaši tepisi stati u naše vozilo, da li ćemo moći da ih iznesemo na 8 sprat u zgradi bez lifta i slično – to su brige koje se ne tiču Vas, sve to prepustite nama. Mi posedujemo nekoliko različitih vozila u našem voznom parku, i kada nam Vi kažete koliki je Vaš tepih, ili kojih su sve dimenzija tepisi koje biste poslali na pranje, mi ćemo znati kojim vozilom da krenemo prema Vama, kao i to koliko profesionalnih radnika da pošaljemo. Ponekada se desi da treba da pokupimo nekoliko tepiha baš u Vašem kraju, ili su nam neki od njih usput, tada ćemo mi krenuti sa većim vozilom nego što se Vama može činiti da je potrebno. Stoga budite bez brige, mi nismo u ovom poslu od juče.

Besplatan transport tepiha od Vašeg doma do servisa i obrnuto vršimo za sada samo na teritoriji Beograda, ali se nadamo proširenju ovog posla i u drugim krajevima naše prelepe zemlje. Bilo da živite na teritoriji opštine Palilula, Dorćol, Novi Beograd, Zemun, Banovo brdo, Petlovo brdo, Žarkovo, Cerak, Savski venac, Karaburma, Voždovac, Mirijevo, Vračar, Rakovica, Čukarica, Surčin… mi ćemo vrlo brzo stići do Vas, preuzeti Vaše tepihe, i na istu tu adresu Vam ih vratiti kao nove, u najkraćem mogućem roku. Kada sve saberete, zar se ne slažete da se pranje tepiha u našem servisu daleko više isplati nego da pokušavate sami to da izvedete kod kuće? Uostalom, i sami znate da nikada nećete moći da operete Vaš tepih dubinski, kao što to mi radimo.