064 231 0796 , 011 227 2692 office@tepihservistea.com

Lična karta – Tepih servisa „Tea“

Ko smo mi?

Mi smo Tepih servis „Tea“ – firma koja se dugi niz godina uspešno bavi uslugama čišćenja. Naša primarna specijalnost, kao što nam i samo ime govori je dubinsko čišćenje i kvalitetno održavanje svih vrsta tepiha.

Gde se nalazimo?

Glavne prostorije Tepih servisa „Tea“ nalaze se na Bežanijskoj kosi, u ulici Bežanijskih ilegalaca broj 23. Bez obzira na našu lokaciju, mi vršimo usluge na teritoriji celog Beograda, a po tepihe dolazimo sopstvenim vozilima. Dakle, naša adresa Vam nije potrebna da biste dostavili Vaš tepih, već jedino ukoliko želite uživo da vidite kako to radi jedan profesionalan servis za čišćenje i održavanje tepiha.

Kako nas možete kontaktirati?

Koja god da Vam je informacija potrebna, možete nas kontaktirati putem sledećih telefona:

Fiksni – 011/227-2692

Mobilni – 064/231-0796

Ukoliko biste ipak voleli da porazgovaramo uživo, budite slobodni i svratite do nas na adresu koju smo gore naveli.

Koje je naše radno vreme?

Tepih servis „Tea“ radi svakog dana od 8h do 20h.

Koje sve usluge nudimo?

Kako smo se sa godinama razvijali i napredovali u poslu, tako smo uspeli da obogatimo i razvijemo našu ponudu usluga. Sada sa ponsom prikazujemo široku paletu usluga koju nudimo:

  • Dubinsko pranje i čišćenje svih vrsta tepiha, staza i itisona;
  • Polusuvo pranje tepiha;
  • Antibakterijsko čišćenje tepiha;
  • Posebni tretmani uklanjanja fleka i grinja iz tepiha i garnitura;
  • Zamenu resa na tepisima;
  • Beljenje resa na tepisima;
  • Opšivanje tepiha;
  • Čišćenje unutrašnjosti vozila;
  • Pranje i čišćenje nameštaja;
  • Čišćenje i održavanje privatnih i poslovnih prostora;

Sve navedene usluge sprovodimo veoma stručno, koristeći neophodne posebne mašine. Ukoliko niste sigurni da li se neki vid čišćenja koji je Vama potreban ubraja pod neku od navedenih usluga, slobodno nas pozovite i pitajte. Ljubazno ćemo Vam odgovoriti, i ukoliko smo u mogućnosti izaći u susret Vašim željama i potrebama.

Po čemu se razlikujemo od drugih tepih servisa?

Pre svega nudimo izuzetno povoljne cene, koje nas izdvajaju od većine; to činimo jer se vodimo onom poslovnom politikom da je bolje malo spustiti cene, a imati više poslova i klijenata, nego raditi po velikim cenama retko kad. Osim toga, imajte u vidu da mi dajemo i velike popuste na količinu, što znači da u našem tepih servisu možete proći još povoljnije ukoliko imate više tepiha za pranje i sređivanje. Naravno, prevoz tepiha je kod nas obezbeđen potpuno besplatno (dolazimo po Vaš tepih i vraćamo Vam ga nazad na teritoriji celog Beograda).

Posedujemo sve neophodne mašine za dubinsko pranje i čišćenje tepiha; zatim posebne komore za sušenje koje su veoma važne kod pravilnog pranja i održavanja tepiha. Zbog toga nudimo sve usluge u bilo koje doba godine – za naš tepih servis „Tea“ zima ne postoji. Imamo zaista mnogo iskustva sa najrazličitijim vrstama tepiha, i kod nas rade samo stručno osposobljeni i iskusni radnici. Naš tim će Vam u svakom trenutku izaći u susret, objasniti Vam do detalja kako funkcioniše naš proces dubinskog pranja tepiha, koja sredstva koristimo, i ukoliko ste zainteresovani pružiće Vam i neke savete oko redovnog održavanja tepiha koje biste trebali da sprovodite u Vašem domu.

Šta nam je najvažnije u ovom poslu?

Ono što smatramo da je najvažnije u ovom poslu, kao i u svakom drugom, jeste kvalitet. Nijedan posao ne obavljamo površno, već profesionalno i pedantno. Cilj nam je da svojim savesnim radom i kvalitetom usluge zadržimo svakog novog klijenta, ali i da zahvaljujući njegovoj preporuci steknemo još nekog. Zahvaljujući ovakvom pristupu radu koji je takav od osnivanja naše firme, mi već godinama uspešno opstajemo u ovom poslu i čak šta više – širimo našu ponudu.