064 231 0796 , 011 227 2692 office@tepihservistea.com

Održavanje privatnog i poslovnog prostora

Odavno su psihološka istraživanja pokazala da ljudi mnogo blje funkcionišu u sređenom, urednom i čistom okruženju, nego li u neredu. Neuredna okolina utiče na nas u psihološkom i emotivnom smislu i mi ne možemo normalno da živimo i radimo. Pogotovo kada je poslovni prostor u pitanju koji delimo sa mnoštvom kolega, ukoliko je neuredan i prljav, to će uticati na sve zaposlene, i tu neće vladati ona zdrava radna atmosfera. Higijena i urednost kako privatnog prostora, tako i poslovnog doprineće Vašem boljem stanju uma, jačoj koncentraciji i staloženijem pristupu svakom poslu. Uticaće na Vašu disciplinu, organizovanost. Sumnjate? Onda je vreme da sami proverite da li je ovo istina. Ukoliko ste navikli na haos u Vašem domu, ne stižete da ga sredite, jednostavno Vam to nije primarno, a čini Vam se da Vam to ne smeta mnogo, angažujte nas da ga sredimo i neko vreme održavamo kako biste mogli da ispitate ovu teoriju i otkrijete kako zapravo možete biti još funkcionalniji i kako se možete osećati rasterećnije i prijatnije u sopstvenom domu. Sigurni smo da ćete vrlo brzo otkriti značajne promene kod sebe, jer nepobitna je činjenica da prostor u kojem često boravimo utiče na nas.

Bilo da jednostavno ne možete da postignete sve obaveze koje imate, oko posla i dece, pa Vam u domu nije baš sve sređeno kao što biste voleli, ili kao što ste navikli kada ste imali više vremena, bilo da je neki drugi razlog u pitanju zbog kojeg trenutno ne možete da održavate Vaš dom kao što biste hteli – pozovite nas i dozvolite nam da preuzememo tu Vašu obavezu. Ukažite nam poverenje, i sigurni smo da se nećete pokajati kada budete videli kako svaki, i najskriveniji ćošak u Vašoj kući, blista. Prema dogovoru možemo Vaš dom čistiti ili sredstvima koja mi uobičajeno koristimo, ili onima koja Vi već imate u kući i od kojih ne odustajete. Mi se lako dogovaramo sa svim našim klijentima i uvek im izlazimo u susret.

Osim usluge čišćenja i održavanja privatnog prostora mi nudimo i uslugu koja je daleko traženija, a to je naravno održavanje poslovnog prostora. Bilo da Vam je potreban neko ko će profesionalno čistiti i uređivati kancelarije, lekarske ordinacije, banke, stovarišta, radionice, sportske centre… mi smo tu. Sve vrste poslovnih prostora, kompletne zgrade i ustanove mi ćemo čistiti i održavati po najpristupačnijim cenama. Sa nama se možete dogovoriti oko svega – koliko često ćemo koje objekte čistiti i održavati, koja sredstva smemo koristiti u kojim ustanovama (npr. u lekarskim ordinacijama se može zahtevati dodatna dezinfikacija i sl.)… mi smo tu za Vas.

Bilo da je reč o čišćenju poslovnog ili privatnog prostora, mi pod detaljnim čišćenjem podrazumevamo sledeći niz usluga:

  • usisavanje tapaciranog nameštaja
  • brisanje i glancanje podova
  • brisanje prašine i poliranje drvenih površina
  • čišćenje i dezinfekciju santiarnih čvorova
  • pranje prozora i drugih staklenih površina
  • čišćenje i pranje pepeljera
  • brisanje svih ćoškova i najistnijih uređaja i rekvizita (kvaka, utičnica, slika, lustera…)
  • brisanje prašine sa listova biljaka i njihovo redovno zalivanje

Imajte na umu da su ovde navedene samo one osnovne usluge, a da pod kompletnim čišćenjem mi podrazumevamo još mnogo toga. Otkrijte sami šta!

Tragate za firmom od poverenja koja ima dugogodišnje iskustvo u održavanju privatnih i poslovnih prostora? U kojoj rade profesionalci, koja ima dovoljan broj zaposlenih da može pokriti velike objekte i stručno obavljati svoj posao? Onda ste došli na pravo mesto, možete prekinuti Vašu potragu. Mi ispunjavamo sve Vaše uslove, i spremni smo da ovog trena zasučemo rukave, uzememo četke, krpe, usisivače i ostale neophodne mašine u ruke i krenemo u akciju. Kažite samo – na koju adresu da se uputimo?