064 231 0796 , 011 227 2692 office@tepihservistea.com

Iako je naša primarna delatnost i ona kojom smo prvom počeli da se bavimo – čišćenje i održavanje tepiha, mi smo godinama širili svoj posao. Malo po malo počeli smo da obogaćujemo našu ponudu usluga, da nabavljamo stručne mašine, zapošljavamo profesionalce, kako bismo mogli da se bavimo i drugim uslugama čišćenja. Iako smo za tepihe najstručniji i nudimo najviše različitih usluga vezano za njihovo održavanje (dubinsko pranje, antibakterijsko čišćenje, beljenje resa…), i sve druge usluge doveli smo do perfekcije. Još jedna od traženijih usluga čišćenja je – dubinsko pranje unutrašnjosti automobila. Nemojte da Vas ime usluge zavara da pomislite da se ovo dubinsko čišćenje odnosi samo na automobile, odnosi se i na sve druge vrste vozila kao što su kamioni, kombiji, autobusi i slično. Ukoliko tragate za servisom koji će unutrašnjost Vašeg vozila dovesti u stanje kakvo je bilo kao kada ste ga tek kupili, onda ste na pravom mestu.

Verovatno ste i sami svesni koliko se brzo i lako zaprlja unutrašnjost Vašeg automobila, pogotovo ako se on koristi svakodnevno. Sitne čestice peska i prašine lako se uvlače unutra, a da ne govorimo o mrvama i neprijatnim mirisma koji narušavaju uživanje u vožnji. Nema razloga da dozvolite da unutrašnjost Vašeg vozila ne bude u stanju u kakvom je bila kada je auto izašao iz fabrike, jer mi Vam nudimo njeno kompletno dubinsko čišćenje, a to znači:

Dubinsko usisavanje cele unutrašnjosti i sedišta, posebnim usisivačima veće snage od uobičajenih. Nakon toga brisanje prašine i čišćenje plastike posebnim sredstvima koja će joj vratiti sjaj i smanjiti dalje privlačenje prašine. Po potrebi vršimo uklanjanje mrlja, masnoća i fleka sa mebliranih delova. Vaša sedišta se mogu dubinski prati (mokro pranje) i posebnim mašinama čistiti i sušiti, ali je moguće izvršiti i polu-suvo kao i suvo pranje. Koja će se procedura primeniti na Vaša sedišta zavisi od njihovog stanja i materijala od kojeg su.

Jedino ovakvim detaljnim dubinskim pranjem i čišćenjem enterijera Vašeg vozila moguće je ukloniti sve neželjene mirise, kao što je na primer miris cigareta. Nakon našeg tretmana unutrašnjost Vašeg automobila će odisati svežinom; prema dogovoru može mirisati neutralno – čisto, samo sveže, ali moguće je ubaciti i željeni miris iz naše ponude. Sa ovakvim tretmanom možete zaboraviti na jelkice i sve one druge osveživače koje nikada i ne mogu zaista da prikriju i uguše neprijatne mirise koji su se nakupili u Vašem vozilu. I najskrivenije ćoše i najnepristupačniji deo enterijera Vašeg vozila biće propisno očišćen. Ovakvim dubinskim pranjem unutrašnjosti Vašeg vozila vodite računa o Vašem zdravlju, jer ako dugo vremena provodite u njemu Vi udišete sve što se u njemu nalazi; u slučaju kada automobil nije dubinski očišćen ili nov, Vi udišete i prašinu i gomilu bakterija, zbog toga je ovo usluga koja nije važna samo radi estetike i osećaja prijatnosti već je jednako važna radi Vašeg zdravlja. Uostalom, treba da vodite računa i o ljudima koje tim vozilom vozite – kako biste se Vi osećali da uđete u tuđi auto koji nije baš čist, ili u kojem se osećaju neprijatni mirisi? Ne baš lepo, zar ne? Odražavanje higijene u automobilu jednako je važno kao održavanje higijene u kući. Nekim ljudima je posao da voze, praktično je vozilo njihova kancelarija – u tom slučaju važno je da obezbede da njihov poslovni prostor zaista bude profesionalan.

Ukoliko Vi sami redovno održavate unutrašnjost Vašeg vozila, onda Vam ova usluga neće biti potrebna više od jednog puta godišnje, međutim ukoliko nemate tu radnu naviku, onda će Vam biti potrebnija i češće.

Želite opet da doživite onaj osećaj kada ste prvi put seli u Vaš novi automobil, kada je sve u njemu odisalo svežinom? Moguće je! Pozovite nas!