064 231 0796 , 011 227 2692 office@tepihservistea.com

Često se dešava da nas klijenti koji prvi put žele da koriste naše usluge pozovu i postave niz pitanja. S obzirom na to da se ta pitanja uglavnom ponavljaju, rešili smo da na sajtu objavimo neka od njih, i našim budućim klijentima pružimo odmah željene informacije. Ukoliko, kojim slučajem, ovde na listi ne bude i Vašeg pitanja, nemojte se dvoumiti da nas pozovete i pitate. Tu smo da Vam izađemo u susret i pružimo sve neophodne informacije vezane za naše usluge. Hajde da vidimo koja su to najčešća pitanja koja dobijamo od naših novih klijenata, a i koji su to naši odgovori na njih.

  1. Da li je potrebno da usisavam tepih kod kuće, pre nego što Vi dođete po njega?

Brzo usisavanje je poželjno pre nego što mi dođemo da pokupimo Vaš tepih i odnesemo ga na dubinsko pranje, ali nije ni neophodno. Mi ćemo ga temeljno usisati specijalnim usisvačima pre pranja, i naravno opet nakon sušenja.

  1. Koliko dugo će trajati čišćenje mog tepiha?

Od trenutka kada preuzmemo tepih, pa do trenutka kada Vam ga vratimo čistog i suvog na kućnu adresu, ne bi trebalo da prođe više od 72h. Retko kada se desi da proces potraje malo duže, ali o tome ćete biti obavešteni unapred.

  1. Da li Vi pomerate nameštaj?

Ukoliko se na Vašem tepihu nalazi određeni nameštaj koji je neophodno pomeriti kako bi se tepih mogao izvući, budite bez brige jer to je deo našeg posla. Naš profesionalan tim je veoma dobro uigran kada je reč o pomeranju nameštaja. Ova usluga se ne naplaćuje dodatno, ali je poželjno unapred napomenuti koji je to nameštaj potrebno pomeriti kako bismo po potrebi poslali više radnika. Naravno veliki, osetljivi i skupoceni komadi nameštaja kao što su npr. klaviri, vodeni kreveti, ogledala i sl. bi bilo poželjnije da Vi pomerite sami. To se takođe preporučuje i za one sitne komade (biljke, lampe i sl.) ukoliko ih je mnogo, da nam ne bi baš svako preuzimanje tepiha oduzelo previše vremena. Stolove, komode, ormariće i slične komade nameštaja ćemo pomeriti mi. Uostalom – sa nama je mogući svaki dogovor, i potrudićemo se da svojim klijentima uvek izađemo u susret.

  1. Da li garantujete uklanjanje svih mrlja i fleka sa tepiha?

Iako se retko dešava da neka fleka na tepihu ostane nakon našeg dubinskog tretmana, mi ne možemo unapred garantovati njihovo kompletno uklanjanje. Da li će se neke fleke ukloniti ili ne, zavisi od mnoštva faktora – starosti i vrste tepiha, tretiranja fleke prilikom njenog nastajanja i vrste fleke. Mi posedujemo jaka sredstva za uklanjanje fleka, ali za neke tepihe ona nisu preporučljiva jer će oštetiti njegove boje. Dakle, od tepiha do tepiha i fleka će zavisiti mogućnost njihovog uklanjanja, ali znajte da se veoma retko dešava da neki tepih iz našeg servisa izađe sa bilo kojim starim tragovima mrlja. Mi ćemo dati sve od sebe da Vam tepih vratimo kao nov.

  1. Da li ćete dubinskim pranjem tepiha ukloniti sve buve koje se u njemu nalaze?

Mi ne možemo garantovati uklanjanje buva iz Vašeg tepiha, jer prilikom klasičnog dubinskog pranja koje sprovodimo ne koristimo sredstva koja su namenjena specijalno za to. Osim toga, čak i ukoliko Vi tretirate Vaš tepih sredstvima protiv buva, i nama ga zatim date na dubinsko pranje, to neće biti garancija da ste se buva u potpunosti oslobodili, jer tepih nije jedino mesto u kojem buve poležu svoja jaja. Ukoliko želite da se u potpunosti otarasite buva u svom domu, a i u tepihu, neophodno je da detaljno očisite celu kuću od njih.

  1. Kako garantujete kvalitet Vaše usluge?

Ukoliko ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni našom uslugom, mi ćemo Vam izaći u susret i ponoviti je, bilo da je potrebno dodatno čišćenje određenih delova, ili dodatno tretiranje fleka. Tek kada Vi budete zadovoljni bićemo i mi.