064 231 0796 , 011 227 2692 office@tepihservistea.com

Imate stari tepih, još od Vaše bake? U Vašem je domu od kada ste Vi bili mali? Pamtite kako ste se na njemu igrali, razbacavši sve igračke po šarenoj, toploj i mekoj površini? Sada biste da gledate kako se i Vaše dete na njemu igra, ali tepih je već star, iskrzan po ivicama, na nekim mestima i oštećen i jednostavno nema više taj isti sjaj koji je nekada imao… ? Ipak, nešto Vam ne da da se odvojite od njega, da ga izbacite ili sklonite i zamenite nekih drugim tepihom? Smatrate da se nijedan neće uklopiti baš kao taj na koji ste navikli od malena? Budite bez brige, jer mi imamo rešenje za svaki tepih. Bilo da je on samo zaprljan i da mu je potrebno temeljno dubinsko pranje, bilo da je oštećen i da su mu potrebne određene popravke, bilo da su mu se rese iskrzale i iscepale te da je potrebna njihova zamena. Sve ove uluge možete dobiti u našem Tepih servisu „Tea“ i to po veoma pristupačnim cenama. Kada biste samo znali koliko je naših klijenata bilo u sličnoj situaciji, i dvoumilo se da li tepih da baci i da kupi nov, da bi se na kraju odlučili i nama pružili šansu da taj isti tepih osvežimo i ponovo „vratimo u život“, ne biste se ni Vi razmišljali ni tren. Da li nam verujete da se nisu pokajali što su nam pružili tu šansu? Opravdali smo njihovo poverenje. Mi smo firma koja se bavi održavanjem tepiha u punom smislu te reči; to znači da mi nudimo usluge pranja i čišćenja tepiha, ali isto tako i usluge popravki u vidu šivenja i zamene resa. Sigurni smo da sa nizom ovih usluga, ni Vi nećete morati da se otarasite tog omiljenog tepiha koji je postao neodvojivi deo Vašeg doma. Sve što treba da uradite je da nas pozovete da dođemo i procenimo stanje u kojem je Vaš tepih. Nakon toga mi ćemo Vam reći šta je sve potrebno učiniti da bi on izgledao kao nov, te ako nam i Vi ukažete povrenje, mi ćemo to uraditi.

Ukoliko želite da zadržite tepih koji imate, ali da ga popravite i osvežite tako da igleda kao da je tek izašao iz salona, onda nas pozovite. Budite bez brige što se tiče boje konaca, jer mi posedujemo neverovatno veliki izbor materijala za opšivanje. Sigurni smo da će se među 200 nijansi naći odgovarajuća boja za Vaš tepih. Takođe, o kojoj god vrsti tepiha da je reč, o bilo kom materijalu da se radi – sigurni smo da možemo učiniti da on ponovo izgleda bez ijedne mane. Možda biste želeli da taj tepih prebacite u neku drugu sobu, ali se u njoj njegove dimenzije ne uklapaju – preveliki je za nju – budite bez brige i u tom slučaju, jer ga mi možemo skratiti i porubiti tako da se nikakva korekcija na primeti. Takođe lepimo potke i kao što smo rekli vršimo kompletnu zamenu resa.Osim toga nudimo i posebnu uslugu ojačanog opšivanja tepiha, a to znači da pored mašinskog štepa stavljamo i specijalnu lepljivu traku koja će dodatno osigurati da ivice Vašeg tepiha više ne propadaju tako lako. Ukoliko smatrate da je Vašem tepihu potrebno ovakvo ojačano opšivanje ivica kako bi mu se maksimalno produžio vek trajanja, samo nam kažite i mi ćemo pripremiti tu namensku traku.

Ne morate više da se nervirate svaki put kada vidite rasparane ivice Vašeg tepiha, konce koji ružno vire i stalno ispadaju, rese koje su iskidane, umršene i zaprljanje. Sa nama se možete rešiti svih ovih muka, i učiniti da Vaš veoma stari tepih izgleda kao da je skroz nov. Šta čekate, angažujte nas da „oživimo i Vaš tepih“!